Væk fra denne side
Erfaren psykolog søges til LivaPeoples krisecenter i Aarhus

Erfaren psykolog søges til LivaPeoples krisecenter i Aarhus

11. januar 2024
Ønsker du en meningsfuld arbejdsdag, så er jobbet som psykolog ved Liva måske noget for dig? Fonden LivaPeople har i Aarhus et veldrevet krisecenter ’LivaShelter’ med plads til 10 kvinder og deres børn, og dertil et ambulant behandlingstilbud.

Vi søger lige nu en psykolog der – sammen med andre kompetente fagligheder – vil gøre en afgørende forskel for mennesker, der på egne præmisser har brug for støtte til at komme videre i deres liv.

Stillingen er ca. 20 timer ugentligt, og du bliver medlem af en velfungerende kollegagruppe med en bred faglighed og god social sammenhængskraft.

Dine arbejdsopgaver:

  • Afholdelse af individuelle psykologsamtaler og gruppeforløb i både krisecenter og vores ambulante tilbud.
  • Supervision og undervisning til dine kollegaer og psykoedukation til beboere og deltagere.
  • Udarbejdelse af psykologiske udredninger, psykologisk screening/test, samt udfærdigelse af vurderinger, rapporter og handleanvisninger.
  • Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • foretage VISO og rådgivning.

 

Din faglige profil

Det er et krav, at du er autoriseret psykolog med flere års erfaring – og meget gerne med voldsfaglighed og en traumebevidst tilgang til faget. Derudover har vi følgende ønsker til en ny kollega:

  • Har erfaring og viden med at arbejde med senfølgeramte efter traumer fra for eksempel sexsalg, incest eller seksuelle overgreb.
  • Har en anerkendende tilgang og kan håndtere kriser og drage omsorg.
  • Kan samarbejde på tværs af fagligheder og se muligheder i tværfaglighed.
  • Kan arbejde struktureret og er god til at bevare overblikket.
  • Har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Desuden vil det være godt, hvis du generelt har lyst til både at lære og undervise i nye metoder og redskaber. Dine kommende kollegaer er lige nu i gang med en diplomuddannelse i Livas metoder og traumebevidsthed med det formål, at vores arbejdsplads skal arbejde endnu mere fokuseret med en traumebevidst tilgang.

Om Jobbet

Som psykolog hos Liva kan du forvente en spændende hverdag med meningsfulde opgaver i samarbejde med fagligt kompetente og engagerede kollegaer, månedlig supervision og mulighed for kompetenceudvikling. Derudover får du en god pensionsordning og løn efter kvalifikationer. I din hverdag vil du møde 15 faste og løst tilknyttede kollegaer samt frivillige. Reference til daglig leder af Liva Midtjylland, autoriseret Cand. Psych. Gitte Myrup Andersen.

Stillingen er på ca. 20 timer. Timerne kan fordeles på tre dage eller hen over hele ugen. Det er ikke afgørende for os, hvorvidt du har et andet deltidsjob eller selvstændig praksis ved siden af, blot du kan lægge dit faglige engagement 100% hos Liva People 20 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Forud for ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning til: job@livarehab.dk, med emnefeltet ’Psykolog’, senest 27. januar 2024 kl. 12. Vi holder samtaler løbende.

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt da daglig leder af Liva Midtjylland på gma@livashelter.dk eller 31 46 81 75.

Om LivaPeople

Fonden LivaPeople arbejder med et socialt og velgørende formål, der støtter dem, der har skadevirkninger og senfølger efter sexsalg, vold, incest og seksuelle overgreb.

Fonden bygger på en grundlæggende respekt for menneskers ligeværd, menneskerettigheder og opretholdelsen af det enkelte menneskes værdighed. Medmenneskelighed og ligeværdighed er fundamentet for Fondens arbejde.

Fondens virke er at skabe og udvikle rammerne for et helhedsorienteret arbejde med og for brugere og beboere. Du kan læse mere om os på www.livarehab.dk

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning

Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til henvendelse@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb

Kontakt os via e-mail henvendelse@livarehab.dk eller ring til vores hovednummer på tlf. 88 44 20 00

Støt os