Design-med-mening-01

LivaCreation er en socialøkonomisk designvirksomhed. Her arbejder dem, der står udenfor det ordinære arbejdsmarked f.eks. pga. skader af sexsalg, vold og senfølger af seksuelle overgreb.

LivaCreation er en kreativ arbejdsplads. Gennem design og produktion samt salg og marketing bliver medarbejderne bedre rustet til at deltage i beskæftigelsesmuligheder, der for mange af dem hidtil har været en fjern verden.

Livas vision er at opkvalificere alle fagligt og tilbyde dem en værdifuld hverdag gennem arbejde, hvorigennem deres selvværd og livskvalitet bliver styrket.

LivaCreation ønsker at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid – både for udsatte mennesker og for miljøet. Hvert enkelte produkt bærer en unik historie og bliver så vidt det er muligt fremstillet af upcyclede produkter.

Når du køber designprodukter hos LivaCreation, så handler du bæredygtigt og er samtidig med til at tage socialt ansvar. Vi forener produktionen af smukt håndværk og menneskelig udvikling. Historien bag hvert enkelte produkt tilhører ikke blot materialets redesign, men også afsenderen af det produkt, der er skabt – nemlig den enkelte medarbejder, som har været igennem en menneskelig udvikling gennem sit håndarbejde.

Vores designprodukter bliver fremstillet sammen med to designere og en designassistent. Produkterne er interiørprodukter, tøj og smykker, som kan købes via vores webshop samt i udvalgte butikker.

Hvis man som borger eller kommunal fagperson (på vegne af en borger) er interesseret i et ressourceforløb, arbejdsprøvning eller et frivilligt job hos LivaCreation, kan man finde yderligere info samt kontaktoplysninger i hovedmenuen under hhv. siderne Forløb og ydelser og Bliv frivillig.

Ønsker du eller din virksomhed ordrer på bestilling eller er du interesseret i et samarbejde, så kontakt os på info@livacreation.dk.

rsv-cmyk-png-sort

LivaCreation har en afdeling i København og Aarhus. Herunder kan du finde kontaktoplysninger på de forskellige afdelinger.

LivaCreation København                       LivaCreation Aarhus

Lergravsvej 63                                            Spobjergvej 221
2300 København S                                     8220 Brabrand

Kontaktperson:                                           
Chefdesigner Lone Øvig
loe@livarehab.dk
Tlf: 53716107