Rådgivning

Anonym rådgivning

Har du brug for at tale fortroligt om overgreb, vold, incest eller prostitution? Vores frivillige rådgivere sidder klar til at lytte til og chatte med dig.
 

Man kan kontakte vores frivillige rådgivere tirsdag og torsdag mellem 16-19 på chatten eller på telefon. Vi sidder klar til at lytte, støtte og rådgive.

Den anonyme rådgivning kan enten nås via chat eller ved at ringe til os på 8844 2000

Vores hovednummer er 8844 2000

Kommunale henvendelser rettes til rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk
Principper i vores rådgivning
  • Vi lytter og vi rådgiver – uden at dømme.
  • Opkaldet er uforpligtigende, og du har mulighed for at være anonym, når du ringer.
  • Du vil indledningsvis blive spurgt om din alder, dit køn og hvilken kommune, du kommer fra. Dette bruger vi udelukkende til at lave statistik over, hvem der henvender sig, samt for at rådgiveren kan hjælpe dig bedst mulgit.

Hvem kan ringe?

  • Personer, der er i eller har været i prostitution og/eller gråzoneprostitution samt personer, der har oplevet incest, vold og/eller seksuelle overgreb
  • Pårørende
  • Fagpersoner

Både den anonyme rådgivning og vores andre tilbud er for både kvinder, mænd og transpersoner. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til området og vores arbejde.

Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig – ring eller skriv alligevel. Så kan vi sammen finde ud af, om vi er bedst til at hjælpe dig, eller om vi kan henvise dig til et tilbud, der er mere relevant for netop din situation.

Rådgivning og forløb

Rådgivning Ring på telefon: 53 71 61 06 eller skriv til frivillighed@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk

Kontakt LivaCreation

Skriv en mail til kth@livarehab.dk

Presse

Ring på telefon 5371 6105 eller skriv til: kommunikation@livarehab.dk

Støt os