ANONYM RÅDGIVNING

Vi lytter og giver anonym og uforpligtigende rådgivning til personer med erfaringer inden for prostitution og gråzoneprostitution, samt personer, der har været udsat for incest, vold eller seksuelle overgreb.

Ring 53 71 61 06 eller 88 44 20 00

LivaRehabs anonyme rådgivning er åben hver tirsdag og onsdag eftermiddag og aften til 21.00

Principper i vores rådgivning

  • Vi lytter og vi rådgiver – uden at dømme.
  • Opkaldet er uforpligtigende, og du har mulighed for at være anonym, når du ringer.

Hvem kan ringe?

  • Personer, der er i eller har været i prostitution og/eller gråzoneprostitution samt personer, der har oplevet incest, vold og/eller seksuelle overgreb.
  • Pårørende
  • Fagpersoner

Både den anonyme rådgivning og vores andre tilbud er for både kvinder, mænd og transpersoner. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til området og vores arbejde.

Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig – ring alligevel. Så kan vi sammen finde ud af, om vi er bedst til at hjælpe dig, eller om vi kan henvise dig til et tilbud, der er mere relevant for netop din situation.

Hvordan forløber en samtale?

Når du ringer kan du vælge at sige dit navn eller sige, at du ønsker at forblive anonym. Rådgiveren vil herefter spørge, hvad han eller hun kan hjælpe dig med. Du kan fortælle så meget eller lidt, som du ønsker, og rådgiveren vil primært lytte, spørge ind og kan evt. komme med forslag.

Nogle gange er det nok at få snakket tingene igennem med en anden, og du er altid velkommen til at ringe igen. Dog er det vigtigt at bemærke, at rådgivning ikke er terapi eller behandling. Har du behov for dette kan vi henvise dig til nogle af de tilbud, vi har hos LivaRehab.