Er du vores nye kommunikationspraktikant?

Liva – forening for mod skadevirkninger fra prostitution leder efter en praktikant med gåpåmod, overblik, en skarp pen og styr på sociale medier.

Har du lyst til at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte mennesker og læser du dansk, retorik eller kommunikation, så er det måske noget for dig.

 Vi kan tilbyde dig et meningsfuldt semester, hvor du lærer forskellige former for konkret kommunikationsarbejde og socialpolitik i praksis sammen med et team af skønne kolleger med forskellig faglighed.

Hvad indebærer det?

Som en del af en mindre, men driftig organisation spænder opgaverne bredt - Fra pressemeddelelser og debatindlæg over nyhedsbreve og rapporter til promovering af vores indsatser på forskellige kommunikationsplatforme – eksterne såvel som interne.

Hvilke kvalifikationer kigger vi efter?

Vi leder efter en praktikant med kommunikative evner, erfaring med strategisk brug af diverse sociale platforme, hjemmeside samt viden om - og interesse i – ligestillingspolitik, socialpolitik og sundhedspolitik. Det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med NGO-området. Det er vigtigt for os at du har lyst til at lære og bidrage med din faglighed

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 15/3 2019 til kommunikation@livarehab.dk, du kan skrive til samme email, hvis du har spørgsmål.