Væk fra denne side
Tilbud til socialt udsatte er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet

Tilbud til socialt udsatte er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet

9. december 2020

Julearrangementer for socialt udsatte og for beboere på sociale tilbud er undtaget fra forsamlingsforbuddet. I forbindelse med julen kan der afholdes julearrangementer for socialt udsatte og for beboere på sociale tilbud med op til 50 personer.

Det betyder, at vi hos Liva kan fortsætte med vores planlagte julearrangementer og tilbud for vores deltagere og beboere.

Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) meddeler følgende til pressen:

”Julen bliver anderledes for os alle. Især for de mest udsatte og socialt sårbare grupper kan det være rigtigt hårdt. Derfor har vi sørget for undtagelser, så de mest sårbare i vores samfund ikke oplever for voldsomme afsavn over julen. Med undtagelserne sikrer vi, at der f.eks. kan laves fællesspisning og andre jule-aktiviteter. Samtidig med at vi skal bekæmpe corona, skal vi bekæmpe ensomhed og isolation, som især rammer mennesker i risikogrupperne, psykisk sårbare og ensomme.”

Hos Liva er vi taknemmelige for, at vi kan fortsætte med vores normale drift og at vi fortsat kan arbejde for at hjælpe vores beboere og deltagere igennem julen uden isolation og ensomhed.

I forvejen er aktiviteter på sociale tilbud efter serviceloven i udgangspunktet undtaget fra forsamlingsforbuddet på 10 personer. Det gælder f.eks. for bosteder, væresteder, nødherberger for hjemløse, aktivitetstilbud og beskyttet beskæftigelse for mennesker med handicap, kvindekrisecentre og tilbud for omsorgssvigtede børn. 

Der afholdes julebanko hver tirsdag hos LivaRehab for deltagere.

Har du lyst til at deltage, så skriv til frivillighed@livarehab.dk

 

 

 

 

 

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning

Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til livarehab@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb

Kontakt os via e-mail livarehab@livarehab.dk eller ring til vores hovednummer på tlf. 88 44 20 00

Støt os