Tak til København for opbakning til nyt beskæftigelsesprojekt

LivaRehab søsætter nyt beskæftigelsesfremmende projekt målrettet udsatte mennesker med opbakning fra Københavns Kommune.
Det kan være rigtigt svært for et sårbart menneske i krise at komme ud af en ensom og fastlåst situation, derfor er det vigtigt, at LivaRehabs dygtige friville får mulighed for at række en hånd ud til dem. Det arbejde har København valgt at støtte os i med penge fra deres pulje for frivilligt socialt arbejde. 

- Vi er rigtigt glade for, at København bakker os op. Pengene giver os mulighed for at tilbyde vores deltagere en række aktiviteter, så de sammen med vores dygtige frivillige så de får mod til at udvikle sig selv, fortæller LivaRehabs direktør Flora Ghosh.

- Vi oplever, at der er en stigende efterspørgsel på anonym rådgivning. Vi erfarer også fra dem, at de er ensomme og har lyst til at være med aktiviteter sammen med frivillige på frivillig basis.  Ikke mindst derfor er der behov for et tilbud, baseret på en anerkendende, empowermentorienteret og frivillig tilgang, fortsætter hun.

Projektet handler om netværksdannende og beskæftigelsesfremmende aktiviteter i vores socioøkonomiske virksomhed LivaCreation, til endnu flere mennesker, der henvender sig til LivaRehab. Takket været Københavns Kommunes støtte fra §18puljen har LivaRehab i snart fem år vi kunnet brede målgruppen ud og nå endnu flere udsatte kvinder, mænd og transpersoner.
 
 
 
Hvis du vil vide så ring til os på telefon 53 71 61 06