Synlighedsdag i Århus var en velbesøgt succes

Synlighedsdag i Århus var en velbesøgt succes

23. oktober 2019
Synlighedsdagen den 4. oktober blev afholdt med stor succes, da cirka 140 mennesker mødte op for at høre om ensomhed, social isolation og stærke personlige beretninger.

De mange deltagere sad og lyttede med stor opmærksomhed ned mod enden af foredragssalen på DOKK1, hvor oplægsholderne fortalte om ensomhed, social isolation, samt personlige beretninger om at føle sig misforstået, anderledes og alene.

LivaRehab hjalp med planlægningen op til arrangementet og stod også klar da dørene åbnede. Der blev talt med mange mennesker, hvilket har hjulpet med at bringe budskabet ud om, at der er hjælp at hente hos LivaRehab.

De omkring 140 deltagere var en blanding af senfølgeramte, pårørende og folk der arbejder med at hjælpe de senfølgeramte.

Der blev til arrangementet doneret en del bøger om senfølger af seksuelle overgreb samt noget kunst, som blev udloddet til deltagerne af arrangementet.

Tema om ensomhed og isolation

Målet med dagen er at sætte senfølgeramte af seksuelle overgreb i fokus, så deres problematikker forhåbentligt på længere sigt kan blive mere synlige i samfundet.

I Aarhus var temaet i år ‘Ensomhed og social isolation’, da mange senfølgeramte oplever, at det er svært at omgås i sociale relationer. Dette ender ofte med ensomhed og manglende mod til opsøge nye og positive relationer eller fællesskaber.

Synlighedsdagen i Aarhus blev arrangeret af: REDEN AARHUS, CSM MIDT NORD, JOAN SØSTRENE AARHUS, MIDTJYSK SPOR, KVISTEN OG LIVAREHAB MIDTJYLLAND

Relaterede nyheder

Tilsynsrapport juni 2020

LIVa er en landsdækkende social organisation, som tilbyder hjælp til udsatte, med eftervirkninger af seksuelle overgreb, vold eller prostitution. Vi

Læs mere

Rådgivning og forløb

Rådgivning Ring på telefon: 53 71 61 06 eller skriv til frivillighed@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk

Kontakt LivaCreation

Skriv en mail til kth@livarehab.dk

Presse

Ring på telefon 5371 6105 eller skriv til: kommunikation@livarehab.dk

Støt os