Ny frivilligkoordinator løfter under barsel

Ny Frivilligkoordinator I midtjylland siger hej

Jeg hedder Maja Albrechtsen, og jeg er i anledning af en barselsorlov i LivaRehabs afdeling i Midtjylland midlertidigt tiltrådt som frivilligkoordinator. Jeg har relativt bred erfaring som socialrådgiver, både inden for jobcentersagsbehandling, hjemmevejledning og projektarbejde, og jeg har en akademisk overbygning i pædagogisk filosofi. Derudover er jeg politisk aktiv og har herigennem opbygget en hvis forståelse for systemet, vi som organisation begår os i.

Bred erfaring med udsatte kvinder 

Jeg har senest været ansat som projektmedarbejder i Kvindehuset i Aarhus, og overgangen til arbejdet i LivaRehab virker meget naturlig – den primære målgruppe i Kvindehuset er kvinder med anden etnisk baggrund en dansk, men der er store overlap i brugergruppernes problematikker og behov. Generelt synes jeg at arbejdet med kvinder er meget givende, for hvis man løfter en kvinde så hun kan stå selv, løfter hun ofte selv i samme bevægelse sine børn, relationer og omgivelser. Arbejdet spreder ringe i vandet. Det er meget motiverende.

Ser frem til nye spændende udfordringer 

Afdelingen i Aarhus er helt ny, så der er mange spændende udfordringer at gå til. Vi er ved at få sociale måltider, LivaCreation og rådgivningen kørt i gang, og byen er lige så stille ved at opdage, at vi er her og står til rådighed. Der er foreløbig ingen tvivl om, at vi har en vigtig rolle at spille her, og vi glæder os til at se, hvordan oplandet tager imod os. Det er en lidt anden ramme for de problematikker, der ellers er kendte for os.

Jeg glæder mig til at hilse på jer i resten af organisationen og ser frem til samarbejdet.

 

De bedste hilsner,

Maja Albrechtsen, LiveRehab Midtjylland