Liva udskyder generalforsamling pga Corona

Liva udskyder generalforsamling pga Corona

17. april 2020
Bestyrelsen er nødsaget til at aflyse den planlagte ordinære generalforsamling den 22. april.

Udstrækningen af forbuddet mod at samles mere end ti personer til maj måned kommer desværre også ramme LIVas generalforsamling. Derfor er vi nødsaget til at aflyse den planlagte ordinære generalforsamling den 22. april.

Der indkaldes til genralforsamlingen med en ny dato, så snart vi har en realistisk dato af afholde den.Indtil generalforsamlingen overgår bestyrelsen til at være en forretningsførende bestyrelse pr. den 1. maj 2020; altså pass e på foreningens virke yderligere nye og større tiltage jfr. love og regler for foreningslivet.

Der er øgede aktiviteter i foreningen – både på krisecentret og rådgivningen. Her er vi, bestyrelsen trygge ved, at de nnuværende ledelse og medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at give beboerne og deltagerne de bedste rammaer og tilbud, som er i oveenstemmesle med LIVas værdier og metoder.

Vi fastholder et enkelt element fra programmet fra den 22. april: Bestyrelsen har sammen med stifteren af foreningen taget initiativ til at uddele en pris, Livaprisen, i anleding af LIVas 10 års jubilæum. Vi afslører navnet på den første modtager af Livaprisen den 22. april.

Liva takker alle medlemmer af LIVa – Forening mod skadevirkninger af prostitution for jeres støtte og vi ønsker jer en god påske.

Relaterede nyheder

Tilsynsrapport juni 2020

LIVa er en landsdækkende social organisation, som tilbyder hjælp til udsatte, med eftervirkninger af seksuelle overgreb, vold eller prostitution. Vi

Læs mere

Rådgivning og forløb

Rådgivning Ring på telefon: 53 71 61 06 mellem klokken 9 og klokken 15 på hverdage eller skriv til frivillighed@livarehab.dk for anonym rådgivning
Forløb rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk

Kontakt LivaCreation

Skriv en mail til kth@livarehab.dk

Presse

Ring på telefon 5371 6105 eller skriv til: kommunikation@livarehab.dk

Støt os