LIVa søger erfaren frivilligkoordinator

Brænder du for at gøre en indsats for nogle af landets mest udsatte? Kan du få mennesker omkring dig til at blomstre? Evner du at rekruttere, motivere og engagere en blandet gruppe af frivillige? Så er du måske lige den frivilligkoordinator, vi leder efter.

LIVa er en landsdækkende social organisation, som tilbyder hjælp til udsatte, med eftervirkninger af seksuelle overgreb, vold eller prostitution. Vi tilbyder en helhedsorienteret, tværfaglig og individuelt tilrettelagt indsats. Vi støtter mennesker til få et meningsfuldt familie- og arbejdsliv, og hjælper dem til at blive hovedaktører i eget liv. Vi har 10 år på bagen og er i rivende udvikling.

Vi søger en engageret og erfaren frivillighedskoordinator, der kan være med til at udvikle og styrke frivilligindsatsen i hovedstadsområdet, samt være det koordinerende led på tværs af landsdele. Yderligere opruster vi på dokumentationsfronten, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring med dette.

Opgaver:

 • Videreudvikle vores strategi og målsætninger for foreningens frivillighedsarbejde.
 • Rekruttere, servicere, fastholde og supervisere foreningens frivillige, primært i hovedstadsområdet.
 • Afholde arrangementer, uddannelsesforløb og etablere netværk for frivillige (lokalt og nationalt).
 • Fundraise og projektlede frivilligdrevne aktiviteter.
 • Være bindeled mellem ansatte behandlere og frivillige.
 • Afvikle og følge op på individuelle samtaler med både frivillige og mennesker fra målgruppen.

Kvalifikationer:

 • Har mindst 3 års erfaring som frivillighedskoordinator fra kommune eller NGO
 • Har dokumenteret erfaring fundraising, særligt via offentlige puljer.
 • Har erfaring med kommunikation og undervisning.
 • Kan arbejde struktureret og er god til at holde overblikket i en dynamisk hverdag.
 • Kan samarbejde i team og med fleksible arbejdstider.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaringer med målgruppen.

Vi tilbyder:

Et fuldtidsjob med stor selvstændighed i en mangfoldig NGO. Vi har et klart værdigrundlag og ønsker at være med til at sætte dagsordenen i den danske socialpolitik. Vi er ca. 40 lønnede og 100 frivillige medarbejdere. Du vil indgå i et team med engagerede frivilligkoordinatorer fra andre dele af landet, samt med medarbejderne i vores sekretariat. Vi har en god madordning, nye flotte lokaler, fast tilbud om supervision samt en varm og uformel omgangstone. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde.

Der var lidt nyheder på offentliggørelsestidspunktet om godkendelse af sildenafil til erektil dysfunktion på grund af det faktum, at denne behandlingsmulighed ikke var inkluderet i den kliniske analyse, der blev udført af FDA, før godkendelsen blev givet. Mens godkendelsen af viagra generisk kan være en frustrerende oplevelse for kvinder med seksuel dysfunktion i kombination med andre behandlinger, Dr.

Interesseret?

Vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres alle interesserede – uanset køn, alder eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Ansøgningen skal sendes skriftligt til job@livarehab.dk og være os i hænde senest den 30. august kl. 12.00. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. november. Vi forventer at afholde samtaler i uge 36.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos direktør Flora Ghosh på telefon 53 71 61 00. Læs mere om LivaRehab på www.livarehab.dk. Og om Livashelter på www.livashelter.dk