Væk fra denne side
LIVA KLAGER TIL PRESSENÆVNET

LIVA KLAGER TIL PRESSENÆVNET

24. juni 2022

Webmagasinet Altinget har igen bragt en kritisk artikel om arbejdsforholdene i Liva. Magasinet har i en række artikler påstået at Liva har alvorlige udfordringer med arbejdsmiljøet. Problemet er, at magasinets belæg for påstanden, er forhold, der foregik i Liva tilbage i 2019-20 og at magasinet bringer dem som om, de foregår i dag. Liva mener at artiklernes indhold er misvisende og kan virke skadelig, krænkende og agtelsesforringende. Derfor har Liva indklaget webmagasinet for Pressenævnet.

På trods af at Liva gentagne gange har gjort magasinet opmærksom på, at de historiske forhold ikke er dækkende for organisationen i dag, fortsætter Altinget med at vildlede læserne. Magasinet ser endvidere bort fra at alle nye tilsynsrapporter fra myndighederne ikke har noget at udsætte på arbejdsmiljøet i Liva.

Med konflikten mellem ledelse og bestyrelsen i 2019-20 blev det klart, at der var udfordringer og Liva har siden da, arbejdet på at udbedre forholdene, så vi endelig får den arbejdsplads, vi fortjener.

 

To klager til Pressenævnet

Liva har sendt to klager til Pressenævnet. Den ene klage angår uretmæssig brug af skjulte optagelser, hvor betingelserne for brug af skjulte optagelser ikke er opfyldt. Den anden klager handler om to ting, det ene er, at Altinget ikke gør læseren opmærksom på, at de skriver om historiske forhold i Liva, når de kritiserer Livas arbejdsmiljø, og det andet er, at artiklens påstande ikke blev forelagt for Liva inden de blev publiceret.

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning

Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til henvendelse@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb

Kontakt os via e-mail henvendelse@livarehab.dk eller ring til vores hovednummer på tlf. 88 44 20 00

Støt os