Koordinerende frivilligkoordination tjekker ind

Nye tider for frivilligheden i LIVa. Forventningsfuldt og begejstret har vi budt Sarah Packness velkommen ombord.

Nye tider for frivilligheden i LIVa. Forventningsfuldt og begejstret har vi budt Sarah Packness velkommen ombord. Sarah er uddannet i psykologi og pædagogik og uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet og har en baggrund indenfor flygtninge- og integrationsområdet, hvor hun gennemgående har arbejdet med uddannelse og involvering af frivillige. Efter endt studie fik hun arbejde som projektleder for frivilligaktiviteter og fundraising hos Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro, hvor hun har arbejdet de sidste 7 år.

Sarah brænder for at arbejde med mennesker i socialt udsatte positioner, som har brug for støtte ift. at mestre livet og håndtere hverdagen. Hun insisterer på, at frivillighed er en vigtig kerne i socialt arbejde, både i mødet én til én, men også ift. at få skabt mangfoldige og inkluderende fællesskaber, hvor der er plads til de af vores medborgere, som ofte oplever at stå uden for.

Det er heller ikke tvivl om, at også Sarah glæder sig til arbejdet: ”Som Livas nye frivilligkoordinator får jeg en unik mulighed for at arbejde direkte med og for nogle mennesker, som ofte bliver tabt i systemet. Og jeg glæder mig til at videreføre og videreudvikle Livas frivilligbårne indsatser, der spænder bredt fra rådgivning til madfællesskaber til kommunikation og følgeordninger, så vi kan nå ud til målgruppen på nationalt plan.”, fortæller hun.

Hun afslutte med at fortælle, at hun selv er meget spændt på at lære meget mere om Livas arbejde og alle de mennesker, som gør brug af Livas tilbud, og møde de frivillige som engagerer sig i Livas vigtige projekt.