Generalforsamling vælger ny bestyrelse for LIVa

Generalforsamling vælger ny bestyrelse for LIVa

7. januar 2020
LIVa, Foreningen mod skadevirkninger af prostitution, har tirsdag afholdt ekstraordinær generalforsamling.

Efter længere tids uenighed mellem direktion og bestyrelse, har LIVa’s medlemmer nu altså valgt en ny bestyrelse, der udtaler:

– LIVa er en stærk organisation, der gør et kæmpe stykke arbejde for voldsramte og skaderamte kvinder. De samarbejdsvanskeligheder der har været i organisationen også omkring arbejdsmiljøet, har vi fuldt fokus på at få løst. Jeg tror alle i organisationen nu har brug for arbejdsro til at komme videre. Det skylder vi også de mange brugere af LIVas tilbud.

Foreningen LIVa er landsdækkende og driver LivaRehab, rehabiliteringscentre i København, Aarhus og i Vordingborg og har satellitter fx i Næstved. Foreningen driver et krisecenter, Livashelter for 20 voldsudsatte kvinder og deres børn i København.

LIVa blev stiftet af socialrådgiver Flora Ghosh i 2009. Organisationen har siden hen vokset til et anerkendt behandlingscenter for mennesker med skader efter prostitution, incest og seksuel vold.

Relaterede nyheder

Tilsynsrapport juni 2020

LIVa er en landsdækkende social organisation, som tilbyder hjælp til udsatte, med eftervirkninger af seksuelle overgreb, vold eller prostitution. Vi

Læs mere

Rådgivning og forløb

Rådgivning Ring på telefon: 53 71 61 06 eller skriv til frivillighed@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk

Kontakt LivaCreation

Skriv en mail til kth@livarehab.dk

Presse

Ring på telefon 5371 6105 eller skriv til: kommunikation@livarehab.dk

Støt os