Væk fra denne side
Foreningen Liva opgraderer

Foreningen Liva opgraderer

16. december 2020

Tre chefer og en ordførende direktør skal fremover tegne den voksende og den nødvendige socialfaglige organisation, der igennem de seneste ti år har givet højspecialiseret støtte til mennesker med skadevirkninger fra vold, prostitution og seksuelle overgreb.

Livas prisbelønnede stifter Flora Ghosh har fået tilbudt stillingen som ordførende direktør. Sammen med et skarpt chefteam bestående af en administrations- og økonomichef, en rådgivningschef og en krisecenterchef samt organisations dygtige medarbejdere og frivillige skal hun sikre, at udsatte mennesker også har et sted at gå hen for at få højspecialiseret støtte i det kommende årti.

”Med afdelinger i tre landsdele, krisecenter, en designvirksomhed og højspecialiseret viden på voldsområdet har organisationen mange jern i ilden. Det har også betydet voksende arbejdsopgaver, derfor har vi prioriteret et stærkt ledelsesteam, der skal støtte Livas arbejde, Livas medarbejdere og frivillige”, udtaler Jan Husum, der er forperson for foreningen Livas bestyrelse.

Den nye krisecenterchef skal tage arven op efter den nuværende krisecenterleder, Trine Grünberger, der fortsætter i organisationen, men i en mere tilbagetrukket rolle med opgaver, der relaterer sig til organisationsforankring.

”Jeg er glad for at kunne overgive en velfungerende organisation og et krisecenter med meget høje bedømmelser fra Socialtilsynet. Fremover vil jeg bidrage til Livas fortsatte organisationsudvikling og forankring”, siger Trine Grünberger.

”Overgangen fra mindre til større organisation har givet ekstra travlhed, så fra personalets side er vi glade for at der kommer klare rammer for ledelses ansvarsområder. Den nye struktur giver ledelsen den nødvendige kapacitet og arbejdsro”, fortæller Maja Albrechtsen, der er repræsentant for foreningens ansatte i bestyrelsen. Vi oplever stigende ulighed og flere henvendelser. Coronatiden har ikke været nem for Livadeltagere og krisecenterbeboere, så det nye ledelsesteam glæder sig til at tage fat på vores kerneopgaver. Ikke mindst at sørge for alle dem, der henvender sig til Liva får anstændig og brugbare støtte ud fra vores værdier og metoder. Alle i Liva har brugt året 2020 til at kunne sikre en organisation, der kan modstå uvejr. Lige nu handler det om tre ting: trivsel, trivsel og trivsel. Hos vores medarbejdere, hos ledelsen og først og fremmest hos deltagere og beboere” fortæller Flora Ghosh, stifter og ordførende direktør.

For yderligere kontakt kommunikation@livarehab.dk

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning

Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til livarehab@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb

Kontakt os via e-mail livarehab@livarehab.dk eller ring til vores hovednummer på tlf. 88 44 20 00

Støt os