Væk fra denne side
Erfaren socialrådgiver søges til krisecenter

Erfaren socialrådgiver søges til krisecenter

29. november 2022

Ønsker du en varieret arbejdsdag med masser af faglige udfordringer i en dynamisk og udviklingsorienteret landsdækkende organisation, og er du ikke bange for at tage fat? Så er jobbet som socialrådgiver i Livas krisecenter i København, måske noget for dig. Her støtter vi mennesker der har været udsat for vold i nære relationer.

 

Dine arbejdsopgaver vil være:

· Arbejde som socialrådgiver ud fra LivaShelters værdigrundlag og metoder

· Være koordinerende socialrådgiver for beboerne

· Koordinere rådgivning og samarbejde omkring deres ophold

· Tilrettelægge aktiviteter i forhold til den enkelte beboer

· Støtte beboerne med kontakt til forskellige offentlige myndigheder- herunder deltagelse i møder

· Indgå i udarbejdelse af og opfølgning på opholdsplaner for beboerne, samt ift. dokumentation og resultater heraf

· Udfærdige udtalelser og underretninger til myndigheder

· Samarbejde i tværfagligt med pædagoger, psykologer, psykiatere, ledelse, børnesagkyndige og andre kollegaer på krisecenteret

 

Vi forestiller os, at du:

· Har mindst 5 års erfaring som socialrådgiver fra kommune – gerne fra BBU, krisecenter eller NGO

· Kan arbejde struktureret og er god til at holde overblikket i en travl hverdag

· Kan samarbejde i team

· Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner

· Er empatisk, nysgerrig og god til at lytte

· Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med krisecenterarbejde eller arbejde med udsatte kvinder eller psykisk sårbare grupper

· Det er en fordel, hvis du har gennemført relevant efter- og videreuddannelse

 

Om jobbet:

Som socialrådgiver i Liva kan du forvente en dynamisk og spændende hverdag med udfordrende og varierede opgaver i samarbejde med faglig kompetente og engagerede kolleger.

Derudover får du en god frokost-og pensionsordning, relevante kurser, kompetenceudvikling samt supervision ca. en gang om måneden, og løn efter kvalifikationer.

 

Stillingen er på fuld tid, inklusiv betalt frokostpause, med en aftenvagt om ugen og en weekend om måneden. Tiltrædelse den 1. februar.

 

Forud for ansættelsen vil der blive indhentet børne- og straffeattest.

 

Søg jobbet:

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at sende et opdateret cv og en kort motiveret ansøgning til: job@livarehab.dk senest den 10. december 2022 kl. 12. Ansøgningen mærkes ”Socialrådgiver KC”.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Shelterkoordinator Julie A. 53710499 eller socialrådgiver Sandra A. 31 67 49 74

 

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

 

Om Liva:

Liva er en almennyttig forening med et sygdomsbekæmpende, socialt og velgørende formål. Foreningen er godkendt som socialøkonomisk virksomhed og driver tre behandlings- og rehabiliteringscentre; LivaRehab Hovedstaden, Sydsjælland og Midtjylland. Derudover driver foreningen designvirksomheden LivaCreation i Aarhus og København og to krisecentre, LivaShelter, i Midtjylland og Hovedstaden.

Det er foreningens formål at støtte dem, der har skader efter sexsalg, senfølger af incest, vold og seksuelle overgreb og udnyttelse af anden art. Alle aktiviteter bygger på en grundlæggende respekt for menneskets værdighed og ligeværdighed. Liva udvikler og implementerer metoder til det helhedsorienterede og vidensbaserede sociale arbejde, så udsatte mennesker kan komme ud af deres udsathed. Frivillige spiller en central rolle i aktiviteterne, både fagspecifikke frivillige og brugerfrivillige. Vi generer viden og synlighed om problemstillingerne og påvirker den politiske dagsorden.

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning

Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til henvendelse@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb

Kontakt os via e-mail henvendelse@livarehab.dk eller ring til vores hovednummer på tlf. 88 44 20 00

Støt os