Tekstildesigner, håndarbejdslærer eller skrædder søges til LivaCreation

Tekstildesigner, håndarbejdslærer eller skrædder søges til LivaCreation

13. november 2020
LIVa-Foreningen mod skadevirkninger af prostitutionsøger en designassistent til LivaCreation i København i 37 timer om ugen.

LIVa-Foreningen mod skadevirkninger af prostitutionsøger en designassistent til LivaCreation i København i 37 timer om ugen.

LivaCreation er en socialøkonomisk virksomhed og er en del af LIVa – Forening mod skadevirkninger af prostitution. Målgruppen er mennesker med skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb.

Du skal som designassistent kunne inspirere og motivere andre til at arbejde sammen om et fælles projekt og mål og du skal kunne lide at arbejde tværfagligt med udsatte og psykisk sårbare mennesker, så de oplever at de lykkes bedst muligt.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i at;

  • koordinere aktiviteter og praktiske opgaver samt at oprette og igangsætte 2 årlige kollektioner sammen med hoveddesigneren, deltagere og frivillige.
  • håndtering af produkter frem til produktion herunder bl.a. tekniske tegninger og kvalitetsgodkendelse af designs.
  • sikre dokumentation og udarbejdelse af skemaer, beskrivelser etc.
  • samarbejde med virksomheder i form af produktudførelse.

Derudover vil du skulle være i tæt samarbejde og opfølgning med socialrådgivere, deltagere, frivillige, leverandører og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer at du har en relevant uddannelse som designer eller tilsvarende og/eller mange års dokumenteret erfaring med designproces, (produktion og salg). Derudover skal du have erfaring og interesse for forretning, marketing, pr og salg af produkter til en bred skare af kunder. Du skal have erfaring med og interesse for at samarbejde med socialt udsatte mennesker.

Stillingen skal besættes fra den 1. januar 2021.

Du kan læse mere om LivaRehab på www.livarehab.dk. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte rådgivningschef Elisabeth Nørgård Andreasen på 88 44 20 00.

Ansættelsesforhold: stillingen er på 37 timer pr. uge. Ansættelsen er tidsbegrænset frem til 30.06 2021.  Løn efter aftale.

Vi skal have din ansøgning senest den 22.11 kl. 23:59. Send ansøgning, cv og en side med dine visioner om LivaCreation og eksempler på dine designs/produkter til job@livarehab.dk  mrk: Designassistent til LivaCreation. Vi forventer at afholde samtaler den 24.11 2020 og den 26.11 2020.

Vi har røgfri arbejdstid og vi indhenter straffe- og børneattest på alle medarbejdere.

Vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere her

 

Downloads

Relaterede nyheder

Rådgivning og forløb

Rådgivning Ring på telefon: 88 44 20 00 eller skriv til livarehab@livarehab.dk for anonym rådgivning

Forløb rådgivningchef Elisabeth Nørgård Andreasen på telefon 5371 6101 eller email ena@livarehab.dk

Støt os